PEČENÉ VEPŘOVÉ MASO (JAKUBUTA GOHAN).

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY VEPŘOVÉ / 




INGREDIENCE: 300g vepřové kýty, olej, OMÁČKA: 1/3 hrnečku sójové omáčky, 2 lžíce bílého vína, 2 nadrobno nakrájené cibule, 1 lžička zázvoru. POSTUP PŘÍPRAVY: Maso svážeme nití do úhledného válečku a necháme v připravené omáčce tři hodiny marinovat. Pečeme na oleji asi 30 minut v předem vyhřáté troubě a průběžně podléváme marinádou. Upečené maso nakrájíme na tenké plátky, které klademe na rýži a zdobíme čerstvou zeleninou.

PEČENÉ VEPŘOVÉ MASO (JAKUBUTA GOHAN). PEČENÉ VEPŘOVÉ MASO (JAKUBUTA GOHAN).



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1333 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz